RIB Lazio Top inclusief wastafel

Artikelnummer: 400.21

2.368,003.449,00

Wissen
Beschrijving
RIB Lazio Top inclusief wastafel

 

Kenmerkend voor de badkamermeubels uit onze RIB collectie zijn de ladefronden met een rib effect. Dit is een latteneffect dat een prachtige hotel chique uitstraling geeft. De keuze voor een meubel uit de RIB collectie past helemaal in de huidige interieurtrend en maakt dat je kiest voor een bijzonder product in jouw unieke badkamer.

 

De RIB Lazio Top is een badkamermeubel met 2 lades naast elkaar en een mineraal marmeren wastafel. Het formaat van de lades is afhankelijk van de breedte van het meubel. De kasten en de fronten zijn volledig opgebouwd uit eiken. De lades zijn voorzien van softclose geleiders. Tussen het front en het werkblad is een greep lijst van hout voorzien. Het badkamermeubel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor beschikbare kleuren verwijzen wij je graag naar onze kleurenpagina.  De foto in de galerij is ter illustratie van het RIB front. 

 

Dit badkamermeubel is verkrijgbaar in de standaardmaten:

  • 120 x 47 x 35 cm
  • 140 x 47 x 35 cm
  • 160 x 47 x 35 cm
  • 180 x 47 x 35 cm

 

In overleg zijn variaties op dit product te realiseren. De prijs is inclusief een strakke mineraal marmeren wastafel. Tegen meerprijs ook leverbaar met Solid Surface (foto in de galerij) of keramische wastafel. De wastafel van 120 cm is verkrijgbaar in een enkele of dubbele wasbak. Vanaf de maat 140 cm heeft de wastafel een dubbele wasbak. Bij je bestelling kun je kiezen voor wel of geen kraangaten. De genoemde prijs is exclusief kranen en spiegel

 

Houd bij het bestellen van een badkamermeubel rekening met een levertijd van ongeveer 8 á 10 weken.  Deze levertijd staat regelmatig onder druk vanwege drukte en toelevering van materialen. We kunnen geen garantie geven op de levertijd. Neem gerust contact met ons op om te informeren wat de actuele levertijd is. 

 

Lavello badkamermeubels by Wood4

 

Lavello badkamermeubels worden op maat gemaakt en zijn voorzien van ruime lades met softclosesysteem. De eiken kast is degelijk geconstrueerd en vormt de basis voor een wastafel of één of twee stoere natuurstenen, keramieken of solidsurface waskommen. Door de verschillende mogelijkheden in afwerkingen is dit meubel de ideale basis voor iedere badkamer. Het meubel is zwevend te monteren en houdt het vloeroppervlak daardoor vrij. Ideaal bij het schoonmaken van je badkamer!  Het ophangsysteem verdeelt het gewicht over de totale breedte en hoogte en zorgt ervoor dat het meubel stevig en recht hangt. In de meeste gevallen is door de slimme bouw van onze meubels een uitsparing in de lade voor de sifon niet nodig. Daardoor benut je maximaal de ruimte van de lade. 

 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. We kunnen jouw badkamermeubel in iedere gewenste maat voor jou produceren, zonder meerprijs voor het maatwerk!

 

De installatie van je badkamermeubel

 

Om de juiste voorbereidingen te treffen voor de installatie van je badkamermeubel kunnen wij een technische tekening aanleveren. Zo kunnen tijdens de ruwbouw al de juiste voorzieningen worden getroffen. Indien je hier gebruik van wilt maken, kun je dit kenbaar maken bij je bestelling. 

Aanvullende informatie
Afmeting

120 x 47 cm wastafel enkel, 120 x 47 cm wastafel dubbel, 140 x 47 cm wastafel dubbel, 160 x 47 cm wastafel dubbel, 180 x 47 cm wastafel dubbel

Kraangaten

Ja, Nee