Badkamermeubel op maat, een unieke sfeer

U wilt een originele badkamer met een geheel eigen stijl? Bij WOOD4 weten we precies hoe we u verder kunnen helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van badkamermeubels op maat in elke gewenste stijl en uitvoering. Wij produceren met gemak een badkamer in bijvoorbeeld een landelijk of moderne stijl, met een zeer veelzijdige keuze in kleuren en geheel toegespitst op uw wensen en mogelijkheden. Benieuwd wat we met uw badkamer kunnen doen? Laat u vrijblijvend door ons adviseren.
 
Badkamers met stijl in hoogwaardige kwaliteit
 
Voor onze badkamermeubels op maat maken we gebruik van massief hout dat we met een speciale wax behandelen, zodat het bestand is tegen het vochtige klimaat op uw badkamer. Vooral eiken badkamermeubels worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Dankzij de robuuste en natuurlijke uitstraling van het eikenhout creëert u met uw op maat gemaakte badkamermeubels een unieke stijl. Een stijl die past bij uw smaak en de rest van uw badkamer.
 
Met ons inzicht en de vele jaren ervaring zijn wij in staat badkamermeubels op maat te ontwikkelen die voldoen aan al uw eisen. Wilt u een landelijke style of toch een modern style? Bij WOOD4 maken we badkamermeubels van eiken tot berkenhout in een door u gekozen style.
 
U wilt een originele badkamer met een geheel eigen stijl? Bij WOOD4 weten we precies hoe we u verder kunnen helpen.
Onze Lavello LIV badkamermeubel collectie is een trendy en stijlvolle lijn die voor elke badkamer een toevoeging is.Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van badkamermeubels op maat in elke gewenste stijl, uitvoering en in veelzijdige kleuren. Wij produceren met gemak een badkamer in bijvoorbeeld een landelijk of moderne stijl, geheel toegespitst op uw wensen en mogelijkheden. Benieuwd wat we met uw badkamer kunnen doen? Laat u vrijblijvend door ons adviseren.