Een wastafelmeubel van hout, geheel naar wens

U bent op zoek naar een nieuw wastafelmeubel, maar kunt nog niet vinden wat u zoekt? Bij WOOD4 maken we uw wastafelmeubel van hout graag op maat. We hebben een uitgebreid lookbook waarin u ons werk kunt bekijken, maar weet dat we ieder wastafelmeubel naar wens kunnen aanpassen. Zo bent u verzekerd van een wastafelmeubel van hout dat geheel voldoet aan uw smaak en uw ideeën.

Gespecialiseerde houtbewerking

 Bij WOOD4 werken enkel vakmensen. We zijn gespecialiseerd in houtbewerking en denken met u mee van ontwerp tot productie. De uitvoering van uw houten wastafelmeubel op maat is bij ons in goede handen. Een wastafelmeubel van hout wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en kent een nauwkeurige afwerking. Al onze wastafelmeubels voldoen aan de laatste trends en zijn uniek, omdat we ze op maat maken of naar wens aanpassen. Naast een wastafelmeubel van hout kunt u bij WOOD4 ook terecht voor bijvoorbeeld een badkamermeubel, een kast of een fonteinmeubel in dezelfde stijl.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons lookbook op uw gemak. Voor het ontwerpen van een wastafelmeubel van hout op maat, kunt u contact met ons opnemen. We bespreken dan samen uw wensen en ideeën.