Veelgestelde vragen

LEVEREN JULLIE COMPLETE BADKAMERS?

Het antwoord is ja. In onze badkamerstudio in Heerde hebben wij diverse opstellingen staan. We denken graag met je mee over alles wat nodig is voor je badkamer. Denk aan tegels, een douchewand, ligbad, badkamermeubel, spiegel, houten schappen en kranen. In onze webshop staat slechts een selectie van ons aanbod. Het is bijna onmogelijk om alles tentoon te stellen. Neem gerust contact op wat we voor je kunnen betekenen om jouw complete badkamer naar wens te ontwerpen.

EEN HOUTEN MEUBEL IN EEN BADKAMER? KAN DAT WEL?

Badkamermeubels van WOOD4 worden geproduceerd van massief eikenhout. Kan dat wel in een badkamer? Dat is een veel gehoorde vraag en kunnen we bevestigend beantwoorden. Doordat we het hout met een primer én een 2-componenten olie behandelen, is het bestand tegen het vochtige klimaat in je badkamer. Belangrijk is dat er voldoende geventileerd wordt in de badkamer én dat het water van bijvoorbeeld de douche niet rechtstreeks op of tegen het meubel komt. Verder adviseren we om het meubel met ‘zachte’ schoonmaakproducten schoon te maken, zoals groene zeep. 

WAT IS DE KWALITEIT VAN JULLIE HOUTEN BADKAMERMEUBELS?

We maken onze badkamermeubels van het beste kwaliteit eikenhout, waarbij we garant staan voor een stevige constructie van de kast en lades. We werken met lade systemen met luxe en degelijke Blum soft close geleiders. Jarenlange ervaring en verstand van materialen en technieken zijn de beste ingrediënten voor het afleveren van een degelijk kwaliteitsproduct. Bekijk en ervaar het zelf in onze badkamerstudio.

BETAAL IK EXTRA VOOR MAATWERK BADKAMERMEUBELS?

Ieder meubel dat besteld wordt door een klant wordt speciaal voor de klant gemaakt. Daarom zijn wij zeer flexibel in het leveren van (bijna) alle soorten en maten meubels. We vinden het juíst leuk als het meubel een uniek exemplaar wordt. Wij rekenen geen meerprijs voor het maatwerk. Je zal dan ook zien dat als we een offerte voor je maken voor een meubel in een afwijkende maat dan de standaard maten dat de prijs tussen de standaard maten in zit.

KAN IK EIKEN KLEURSTALEN ONTVANGEN?

We bieden een gratis service om eiken kleurstalen (max 4) per post naar je toe te sturen. Zo kun je thuis op je gemak de kleuren matchen met andere materialen en kleuren. Uiteraard hopen we dan ook dat we een passend aanbod voor je mogen doen. Het aanvragen van kleurstelen kan via het contactformulier.

KAN IK EEN TECHNISCHE TEKENING ONTVANGEN?

Ja, dat kan! Voor een juiste installatie van je badkamermeubel is het voor de ruwbouw vaak al van belang om de juiste voorzieningen te treffen. Daarvoor is een technische tekening nodig die we kunnen aanleveren. Indien je hier gebruik van wilt maken, kun je dit kenbaar maken bij je bestelling.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN JULLIE PRODUCTEN?

De levertijd is afhankelijk van het product dat je bij ons bestelt. Voor maatwerk badkamermeubels hanteren wij normaal gesproken een levertijd van ongeveer 6 weken. Voor fonteinmeubels is dit ongeveer 3 weken. De levertijd van overige producten is afhankelijk van onze voorraad en die van onze leveranciers. Let op! vanwege enorme drukte moeten we momenteel rekening houden met een langere levertijd. Wil je zeker weten wanneer we het product waarin je interesse hebt, kunnen leveren, neem dan contact met ons op en informeer naar de actuele levertijd.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Onze standaard verzendkosten zijn € 15,- per order. Voor onze onderhoudsproducten rekenen wij € 5,95 voor verzenden.  In principe verzenden wij pakketten via pakketpost van PostNL. Bestellingen die niet via pakketpost kunnen worden verstuurd, worden bezorgd door onze vaste transporteur.

KAN IK EEN AFSPRAAK MAKEN OM DE PRODUCTEN IN HET ECHT TE ZIEN?

Dat kan. We werken wel op afspraak omdat we er zeker van willen zijn dat we alle tijd voor je hebben. Onze badkamerstudio is gevestigd in Heerde, een dorp tussen Zwolle en Apeldoorn. In onze studio kunnen we verschillende opstellingen laten zien én we ontvangen je graag met lekkere koffie.