Bij Wood4 maken we graag meubels die passen bij de wensen van de klant. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor een kleine badkamer het meubel compacter maken, produceren we een bijpassende spiegel of kolomkast bij uw badkamermeubel en stemmen we de kleur af op uw wensen.  Standaard producten leveren we uit eigen voorraad en maatwerk leveren we doorgaans snel.   Ook de afmeting van het badmeubel is volledig te bepalen. We werken met luxe en degelijke soft close geleiders.

Q collectie kopen – alles naar wens

Wanneer u besluit een nieuw badkamermeubel te kopen, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden van de ruimte? Heeft u een grote badkamer waar een robuust en ruim badkamermeubel prachtig zal staan of is klein en compact meer aan u besteed? Bij WOOD4 verkopen we diverse badkamermeubels en zullen we u voorzien van deskundig advies en een badkamer op maat. Jarenlange ervaring en een brede schat aan kennis dragen hier zeker aan bij. Onze passie voor hout en het gevoel voor trends maken het geheel compleet.
 

Kwaliteit en originaliteit, een badkamer op maat

 
Bij WOOD4 kunt u enkel badkamermeubels kopen van hoogwaardige kwaliteit. Onze Q collectie badkamermeubels zijn erg in trek, mede door de mogelijkheid van een badkamer op maat. Bij WOOD4 verkopen wij namelijk niet alleen badkamermeubels, wij leveren ook complete badkamers op maat. Exact afgestemd op uw (kleur)wensen, uw woonruimte en de verschillende mogelijkheden. De wastafels en waskommen, baden, douches, planchettes, spiegels en badkamermeubels die wij verkopen zijn allemaal aan te passen aan uw wensen en stijl. Het resultaat mag er zijn. Een op maat gemaakte badkamer met een unieke stijl in een kleur die u wenst. Welk badkamermeubel wilt u kopen?