Onze Qube collectie – (badkamer)meubels met een stoere look

Badkamermeubels uit onze Qube collectie worden op maat gemaakt en zijn voorzien van ruime lades met softclose. De massief eiken kast is degelijk geconstrueerd en vormt de basis voor stoer natuursteen, keramiek of solidsurface als waskom. Door de verschillende mogelijkheden in afwerkingen is dit meubel de ideale basis voor iedere badkamer.

 

Eigenschappen Qube collectie

(Badkamer)meubels uit de Qube collectie heeft een aantal eigenschappen die deze meubels hoogwaardig maken. Kenmerkend voor de Qube collectie is de brede eiken omkadering. Dit geeft het meubel een stoere look. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar met één of meerdere lades, alle voorzien van Blum softclose geleiders. Tussen het front en het werkblad is een greep lijst van massief hout aanwezig. De meeste Qube badkamermeubels zijn vrijhangend. Door het uitgebreid geteste en wel doordachte ophangsysteem wordt het gewicht over de totale hoogte en breedte van het meubel verdeeld. Hierdoor hangt een Qube badkamermeubel altijd stevig en recht. Omdat alle Qube collectie badkamermeubels op maat worden gemaakt, zijn er geen standaard uitsparingen voor de afvoer aanwezig. Je bent vrij in het bepalen van de plaats van je wastafel of waskom. Uiteraard kunnen ook modellen uit onze Qube collectie in maatwerk worden geleverd.

Q collectie kopen – alles naar wens

Wanneer u besluit een nieuw badkamermeubel te kopen, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden van de ruimte? Heeft u een grote badkamer waar een robuust en ruim badkamermeubel prachtig zal staan of is klein en compact meer aan u besteed? Bij WOOD4 verkopen we diverse badkamermeubels en zullen we u voorzien van deskundig advies en een badkamer op maat. Jarenlange ervaring en een brede schat aan kennis dragen hier zeker aan bij. Onze passie voor hout en het gevoel voor trends maken het geheel compleet.
 

Kwaliteit en originaliteit, een badkamer op maat

 
Bij WOOD4 kunt u enkel badkamermeubels kopen van hoogwaardige kwaliteit. Onze Q collectie badkamermeubels zijn erg in trek, mede door de mogelijkheid van een badkamer op maat. Bij WOOD4 verkopen wij namelijk niet alleen badkamermeubels, wij leveren ook complete badkamers op maat. Exact afgestemd op uw (kleur)wensen, uw woonruimte en de verschillende mogelijkheden. De wastafels en waskommen, baden, douches, planchettes, spiegels en badkamermeubels die wij verkopen zijn allemaal aan te passen aan uw wensen en stijl. Het resultaat mag er zijn. Een op maat gemaakte badkamer met een unieke stijl in een kleur die u wenst. Welk badkamermeubel wilt u kopen?