Over ons – even voorstellen

 

WOOD4 is ontstaan uit een passie voor hout en liefde voor interieur. Inmiddels bestaan we al ruim 12 jaar met heel veel plezier. Bij de start van het bedrijf lag de focus vooral op het ontwerp en de bouw van eikenhouten badkamermeubels. Inmiddels kunnen klanten bij ons terecht voor een complete badkamer. Daarbij volgen we de laatste trends en mogelijkheden in badkamerland.

 

We laten in onze gezellige showroom diverse opstellingen zien en starten graag samen met onze klant de zoektocht naar de ideale badkamer, compleet afgestemd op de wensen en mogelijkheden. We onderscheiden ons in een persoonlijke benadering met échte belangstelling voor onze klanten.

 

Lavello by Wood4

Het merk Lavello is in 2014 gelanceerd in Nederland. Ontstaan uit passie voor badkamers! Onder de naam Lavello ontwerpen en ontwikkelen we al jaren badkamermeubels en leveren we aanverwante producten zoals ons label Lavello kranen.

 

Het ontwerp en bouw van Lavello meubels komen van eigen hand. De kwaliteit is hierdoor gegarandeerd hoogwaardig en de afwerking optimaal. Lavello badkamermeubels voldoen aan de laatste trends en maken je badkamer echt af. Tel daarbij een hoge mate van gebruiksgemak en functionaliteit op en je begrijpt waarom de stijlvolle en eigentijdse meubels van Lavello zeer gewild zijn.

 

Lavello kranen worden volledig geproduceerd in Italië en het design is 100% Italiaans. In de mooie omgeving van het Lago d’Orta staat de fabriek. Met meer dan 30 jaren ervaring en focus op innovatie. Onze kranen zijn handgemaakt; iedere kraan krijgt de aandacht die het verdient! Zowel het ontwerp als de realisatie van onze kranen gebeurt in Italië. In een professionele fabriek wordt gewerkt aan iedere afzonderlijke kraan. De kranen worden van A tot Z met de hand gemaakt; het is geen massaproduct en er is geen sprake van een geautomatiseerd productieproces. 

 

Levering in het hele land (en buitenland)

We leveren badkamers in het hele land, dus het is voor ons geen probleem als je niet in de regio woont. We kunnen via telefoon en mail contact hebben en een vrijblijvend voorstel doen. Een persoonlijke afspraak? Graag! Dan kunnen we ‘live’ kennis maken en gelegenheid nemen om ideeën uit te wisselen. We benadrukken het belang van het maken van een afspraak. Zo weet je dat er iemand aanwezig is én we alle tijd hebben.