Maatwerk badkamermeubels

 

Ondanks ons unieke en veelzijdige aanbod kan het maar zo zijn dat we nét niet hebben wat je zoekt. De mogelijkheden voor een meubel naar jouw wens zijn legio! 

 

Je wilt je badkamer inrichten met een uniek badkamermeubel die geheel aan je wensen voldoet? Dat kan! Wood4 maakt maatwerk badkamermeubels. Het badkamermeubel wordt speciaal voor jou gemaakt en is van hoogwaardige kwaliteit. De eigentijdse, eigenzinnige en moderne of landelijke uitstraling van de badkamermeubels maakt dat ze passen in ieder badkamer interieur. Of je nu kiest voor massief eiken, een stijlvolle zwart wit combinatie of een combinatie van beton en hout. Bij WOOD4 bieden we maatwerk mogelijkheden voor iedere badkamer!

 

Geen meerprijs!

Onze houten badmeubels kunnen op maat worden gemaakt en aangepast worden naar je wensen. Dit doen we zonder meerprijs! Indien nodig geven wij je graag deskundig advies over de meest geschikte houten badmeubels voor je badkamer.

 

Je ideale badkamer

Door te kiezen voor een maatwerk badkamermeubel gaat er een wereld voor je open. Er zijn immers volop mogelijkheden om je badkamer in te richten. Omdat bij maatwerk badkamermeubels geen standaard uitsparingen voor bijvoorbeeld de afvoer aanwezig zijn, ben je geheel vrij in het bepalen van de plaats van een wastafel of waskom. Daarnaast kun je zelf aangeven welke materialen er gebruikt moeten worden, hoeveel lades of schappen je in je maatwerk badkamermeubel wilt en welke afwerking je wenst.

 

Met onze maatwerk badkamermeubels werken we met lade systemen met luxe en degelijke Blum soft close geleiders. De gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en de fabricage gebeurt door deskundige medewerkers. Met maatwerk badkamermeubels creëren we zonder problemen een badkamer met een unieke stijl in een kleur die jij kiest.

 

Exact zoals jij dat wenst

Bij de aankoop van een badmeubel is het van belang de mogelijkheden en wensen voor jezelf op een rijtje te zetten. Heb je veel of weinig ruimte en houd je van houten badmeubels of geef je de voorkeur aan iets anders? WOOD4 is in staat je badkamermeubel exact af te stemmen op je woonruimte, (kleur)wensen en met de gewenste afwerkingen. Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden hebben wij veel ervaring met houten badmeubels. We vertellen je er graag over en voorzien je van een deskundig en persoonlijk advies. Weten wat er bij jou mogelijk is? Wij denken graag met je mee met welke houten badmeubels in je badkamer prachtig tot hun recht komen.

 

Meer dan alleen badkamermeubels

Ook voor al je andere maatwerk meubels kan Wood4 je een passend aanbod doen.  Wij kunnen bijpassend bij onze collecties (kolom)kasten, spiegelkasten, planchetten, houten schappen, fonteinmeubels en meer voor je maken. Ook dan is maatwerk mogelijk! Ook daarin denken we graag met je mee en kunnen we bespreken wat Wood4 voor je kan betekenen. Graag komen we met een mooi ontwerp en voorstel.