Mooie maatwerk badkamermeubels

 

Je wilt je badkamer inrichten met unieke badkamermeubels die geheel aan je wensen voldoet? Maatwerk badkamermeubels van WOOD4 worden speciaal voor jou gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De eigentijdse, eigenzinnige en moderne of landelijke uitstraling van de badkamermeubels maakt dat ze passen in ieder badkamer interieur. Of je nu kiest voor massief eiken, een stijlvolle zwart wit combinatie of een combinatie van beton en hout. Bij WOOD4 bieden we maatwerk mogelijkheden voor iedere badkamer!

 

Je ideale badkamer

Door te kiezen voor maatwerk badkamermeubels gaat er een wereld voor je open. Er zijn immers volop mogelijkheden om je badkamer in te richten. Omdat bij maatwerk badkamermeubels ook geen standaard uitsparingen voor bijvoorbeeld de afvoer aanwezig zijn, ben je geheel vrij in het bepalen van de plaats van een wastafel of waskom. Daarnaast kun je zelf aangeven welke materialen er gebruikt moeten worden, hoeveel lades of schappen je in uw maatwerk badkamermeubel wilt en welke afwerking je wenst.

Ook bij onze maatwerk badkamermeubels werken de lade systemen met luxe en degelijke Blum soft close geleiders. De gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en de fabricage gebeurt door deskundige medewerkers. Met maatwerk badkamermeubels creëren we zonder problemen een badkamer met een unieke stijl in een kleur die jij wenst.

 

maatwerk badkamermeubels