De LIV collectie – stijlvolle badkamermeubels

Met badkamermeubels uit de LIV collectie haalt u unieke en stijlvolle badkamermeubels in huis. Alle LIV badkamermeubels worden namelijk op maat gemaakt, waarbij de kasten en fronten volledig zijn opgebouwd uit massief eiken. Door de verschillende mogelijkheden van afwerking is ieder meubel uniek te noemen.

Enkele eigenschappen

 
Badkamermeubels uit de LIV collectie hebben een aantal eigenschappen die deze meubels zo hoogwaardig maken. Zo zijn de badmeubels uit deze lijn vrijhangend. De badkamermeubels bevatten standaard een of twee lades, maar de wat bredere LIV collectie modellen kunnen worden uitgevoerd met drie lades. Alle lades zijn stuk voor stuk voorzien van Blum softclose geleiders en tussen het front en het werkblad is een greep lijst van massief hout aanwezig. Door het uitgebreid geteste en wel doordachte ophangsysteem van de LIV collectie wordt het gewicht over de totale hoogte en breedte van het meubel verdeeld. Hierdoor hangt een LIV badkamermeubel altijd stevig en recht.
 
Omdat alle LIV collectie badkamermeubels op maat worden gemaakt, zijn er geen standaard uitsparingen voor de afvoer aanwezig. U bent vrij in het bepalen van de plaats van uw wastafel of waskom. Uiteraard kunnen ook modellen uit onze LIV collectie in maatwerk worden geleverd.