Lavello by WOOD4 – een schitterende collectie

 

Het merk Lavello is in 2014 gelanceerd in Nederland. Ontstaan uit passie voor badkamers! Onder de naam Lavello ontwerpen en ontwikkelen we al jaren badkamermeubels en leveren we aanverwante producten zoals ons huismerk Lavello kranen.

 

Lavello badkamermeubels

Het ontwerp en bouw van de Lavello meubels komen van eigen hand. De kwaliteit is hierdoor gegarandeerd hoogwaardig en de afwerking optimaal. Lavello badkamermeubels voldoen aan de laatste trends en maken je badkamer echt af. Tel daarbij een hoge mate van gebruiksgemak en functionaliteit op en je begrijpt waarom de stijlvolle en eigentijdse meubels van Lavello zeer gewild zijn.

 

Lavello kranen

Lavello kranen worden volledig geproduceerd in Italië en het design is 100% Italiaans. In de mooie omgeving van het Lago d’Orta staat de fabriek. Met meer dan 30 jaren ervaring en focus op innovatie. Onze kranen zijn handgemaakt; iedere kraan krijgt de aandacht die het verdient! Zowel het ontwerp als de realisatie van onze kranen gebeurt in Italië. In een professionele fabriek wordt gewerkt aan iedere afzonderlijke kraan. De kranen worden van A tot Z met de hand gemaakt; het is geen massaproduct en er is geen sprake van een geautomatiseerd productieproces. Wanneer je in de webshop de knop ‘kranen’ selecteert, kun je ervoor kiezen om door te klikken naar onze aparte website van Lavello kranen.