Houten badkamermeubels, uniek en robuust

Bent u op zoek naar eigentijdse en functionele houten badkamermeubels? Meubels die u nergens anders ziet en die geheel naar wens voor u kunnen worden samengesteld? Bij WOOD4 slaagt u zeker. Wij zijn gespecialiseerd in houtbewerking en leveren houten badkamermeubels in vele maten en uitvoeringen. Precies zoals u wilt, geheel passend bij de stijl van uw badkamer. Of u nu één groot badkamermeubel zoekt waarbij hout en beton gecombineerd worden of verschillende kleinere houten badkamermeubels wilt combineren. Alles is mogelijk. Wij leveren houten badkamermeubels, fonteinmeubels, wastafelmeubels en kasten op maat.

Lavello houten badkamermeubels

Onze houten badkamermeubels maken we graag voor u op maat. In ons lookbook ziet u een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is. Om de keus wat te vereenvoudigen hebben we ook een eigen lijn badkamermeubels op de markt gebracht. De Lavello collectie omvat een veelvoud aan houten badkamermeubels. Samengesteld uit de beste materialen en voorzien van een optimale afwerking. Deze badkamermeubels zijn verkrijgbaar bij gerenommeerde badkamerspeciaalzaken en zijn veelal uit voorraad leverbaar.

Of u nu kiest voor Lavello meubels of houten badkamermeubels op maat, WOOD4 garandeert kwaliteit. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en werken met vakmensen. Voor meer informatie of houten badkamermeubels naar wens, kunt u contact met ons opnemen.