Eikenhouten badmeubels, de beste kwaliteit

Eikenhout is sterk en hard, maar gemakkelijk te bewerken. Ideaal materiaal om een fraai badmeubel van te maken. De eikenhouten badmeubels van WOOD4 worden gemaakt van massief en hoogwaardig eikenhout. De bewerking en afwerking voor ieder meubel is anders. Hierdoor beschikt u over een uniek badkamermeubel, dat er stijlvol uitziet en tegen een stootje kan. Een eikenhouten badkamermeubel waar u nog vele jaren van zult genieten.

Smaakvol, functioneel en uniek

WOOD4 levert eikenhouten badmeubels in diverse stijlen. Zowel moderne, als landelijke badmeubels zijn door ons vervaardigd en kunnen naar wens geleverd worden. Eventueel met een kleine aanpassing of met een bijpassende badkamerkast of fonteinmeubel, om te zorgen voor rust en uniformiteit. Liever een geheel eigen eikenhouten badmeubel dat we op maat voor u maken? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in houtbewerking en beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. We denken graag met u mee over een eikenhouten badmeubel dat geheel voldoet aan uw smaak en de woonruimte. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij laten het terugkomen in een prachtig ontwerp.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem nu contact op en we nemen de mogelijkheden voor uw perfecte eikenhouten badmeubel graag met u door.