Contact

 

Ben je geïnteresseerd in onze producten en mogen wij vrijblijvend met je meedenken? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Diverse opstellingen, materialen, producten en accessoires in onze gezellige showroom helpen je inspireren bij de realisatie van je wensen.

 

Kleurstalen opvragen

Wij bieden een service om gratis kleurstalen (max. 4) op te vragen. Deze sturen we graag naar je op zodat je thuis de kleuren kan matchen bij andere kleuren en materialen. Je kun hiervoor onderstaand contactformulier invullen. Op onze kleurenpagina kun je een keuze maken uit 40 kleuren. Vergeet niet je postadres aan te geven.

foto Herma en Bram

Bram en Herma Bonsink, product adviseurs en eigenaren van WOOD4.

WOOD4
Sportlaan 10
8181 BE Heerde

 

Ons kantoor en werkplaats zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Omdat we graag aandacht hebben voor iedere klant en onze productie planning willen waarborgen, werken we uitsluitend op afspraak. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

 

Ons bedrijf is gesloten op Tweede Paasdag (maandag 1 april ) en Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei ).

 

Vanwege bouwwerkzaamheden is ons bedrijf gesloten in de week van maandag 3 juni tot en met zaterdag 8 juni 2024.

 

 


 

Email: info@wood4.nl
Telefoon: (+31)  0578-694444

KvK: 91933471
BTW: NL865822001B01
IBAN: NL08RABO 0112338909

Algemene voorwaarden

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer* (Niet voor marketingdoeleinden)

  Onderwerp:

  Mocht je kleurstalen willen opvragen zet dan de gewenste kleuren in het bericht. Vergeet in dat geval niet je postadres door te geven.

  Je bericht