Massief eiken badkamermeubels (op maat)

 

Kies je voor een badkamermeubel van WOOD4, dan kies je voor een meubel van hoogwaardige kwaliteit. Onze badkamermeubels bieden een ruim aanbod modellen, zowel modern als meer landelijk, waarbij er oneindig veel mogelijkheden zijn om een meubel voor jou op maat te maken. Het toepassen van eikenhout zorgt voor een natuurlijke uitstraling in je badkamer. Helemaal passend bij de badkamertrends van nu! 

 

Ons specialisme ligt op het gebied van het ontwerpen en produceren van handgemaakte (en maatwerk) houten badkamermeubels, maar we leveren ook complete badkamers en toiletten. Op deze pagina laten we je graag onze collectie badkamermeubels zien. Specifieke wensen? We denken graag met je mee en adviseren je graag over het realiseren van jouw unieke badkamer of toilet! 

Hout in een badkamer? Kan dat wel?

Badkamermeubels van WOOD4 worden geproduceerd van massief eikenhout. Kan dat wel in een badkamer? Dat is een veel gestelde vraag. Doordat we het hout met een primer én een 2-componenten olie behandelen, is het bestand tegen het vochtige klimaat in je badkamer. Belangrijk is dat er voldoende geventileerd wordt in de badkamer én het water van bijvoorbeeld de douche moet niet veelvuldig en rechtstreeks op of tegen het meubel komt. Verder adviseren we om het meubel met ‘zachte’ schoonmaakproducten schoon te maken, zoals groene zeep. Dan kun je vele jaren heel veel plezier beleven aan jouw unieke houten meubel!