Op zoek naar een badkamer(meubel)? – afgestemd op jouw wensen!

Wanneer je besluit een badkamer te maken of te vernieuwen, is er een aantal zaken om rekening mee te houden. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden van de ruimte? Heb je een ruime badkamer waar een robuust en groot badkamermeubel prachtig zal staan, bijvoorbeeld in combinatie met een inloopdouche en (vrijstaand) bad? Of is de ruimte compacter, waarbij het juist de kunst is om toch een complete badkamer te realiseren. WOOD4 produceert een ruim aanbod badkamermeubels en levert producten om te komen tot een complete badkamer. We denken graag creatief met je mee, kunnen je een deskundig advies geven om zo een badkamer op maat te realiseren. Jarenlange ervaring en een brede schat aan kennis dragen hier zeker aan bij. Onze passie voor hout en het gevoel voor trends maken het geheel compleet.

Kwaliteit en originaliteit, een badkamer op maat

Kies je voor WOOD4, dan kies je voor een badkamermeubel van hoogwaardige kwaliteit. Onze moderne en landelijke badkamermeubels bieden een ruim aanbod modellen, waarbij er oneindig veel mogelijkheden zijn om een meubel voor jou op maat te maken. WOOD4 heeft niet alleen badkamermeubels in het assortiment. Wij leveren ook complete badkamers. Exact afgestemd op je smaak, je (kleur)wensen en je woonruimte. Ook de keuze voor tegels, (vrijstaand) ligbad, douche(wand), planchette, spiegel en spiegelkasten stemmen we graag af op jouw wensen en woonstijl. Het resultaat mag er zijn! Een op maat gemaakte badkamer met een unieke stijl en look zoals jij dat wenst. Voor welke badkamer ga jij?

 

Badkamermeubels van massief eikenhout 

Badkamermeubels van WOOD4 worden geproduceerd van massief eikenhout. Kan dat wel in een badkamer? Dat is een veel gehoorde vraag. Doordat we het hout met een 2-componenten olie behandelen, is het bestand tegen het vochtige klimaat in je badkamer. Het toepassen van eikenhout zorgt voor een natuurlijke uitstraling in je badkamer. Helemaal passend bij de badkamertrends van nu! Afgestemd op de overige producten in je badkamer ontstaat jouw unieke badkamer! Een badkamer die volledig past bij jouw smaak en de stijl van je woning!