Wood4 – passie voor badkamers

 

Een badkamer maken of verbouwen? WOOD4 heeft een passie voor badkamers. Ons specialisme ligt op het gebied van het ontwerpen en produceren van handgemaakte houten badkamermeubels. Via onderstaande knoppen laten we je graag onze collectie zien. Wil je een meubel nét even anders? Ook dat kan. We leveren graag maatwerk. 

Kwaliteit en originaliteit, een badkamermeubel op maat

Kies je voor een badkamermeubel van WOOD4, dan kies je voor een meubel van hoogwaardige kwaliteit. Onze  badkamermeubels bieden een ruim aanbod modellen, zowel modern als meer landelijk, waarbij er oneindig veel mogelijkheden zijn om een meubel voor jou op maat te maken.

 

Hout in een badkamer? Kan dat wel?

Badkamermeubels van WOOD4 worden geproduceerd van massief eikenhout. Kan dat wel in een badkamer? Dat is een veel gehoorde vraag. Doordat we het hout met een primer én een 2-componenten olie behandelen, is het bestand tegen het vochtige klimaat in je badkamer. Belangrijk is dat er voldoende geventileerd wordt in de badkamer én het water van bijvoorbeeld de douche moet niet veelvuldig en rechtstreeks op of tegen het meubel komt. Verder adviseren we om het meubel met ‘zachte’ schoonmaakproducten schoon te maken, zoals groene zeep. 

Het toepassen van eikenhout zorgt voor een natuurlijke uitstraling in je badkamer. Helemaal passend bij de badkamertrends van nu! Afgestemd op de overige producten in je badkamer ontstaat jouw unieke badkamer! Een badkamer die volledig past bij jouw smaak en de stijl van je woning!  

 

Complete badkamers

WOOD4 ontwerpt en produceert niet alleen badkamermeubels. Wij leveren ook andere producten voor een complete badkamer, bijvoorbeeld waskommen, wastafels, spiegel(kast), tegels, (vrijstaand) ligbad, douche(wand), planchette etc. Uiteraard afgestemd op je smaak, je woonstijl, (kleur)wensen en je woonruimte. Het resultaat mag er zijn! Een badkamer op maat met een unieke stijl en look zoals jij dat wenst. Voor welke badkamer ga jij?