Badkamermeubel van eiken hout

 

Een eigentijds badkamermeubel van hout dat niet iedereen heeft en er schitterend uitziet? Wij maken massief houten badkamermeubels in standaard maten, maar ook maatwerk is mogelijk. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zetten we graag in om een badkamermeubel van massief eikenhout te leveren dat geheel aan je wensen voldoet en een aanwinst is voor je badkamer.

 

Prachtige badkamermeubels gemaakt van het mooiste hout

Bij WOOD4 hebben we een passie voor hout. We werken enkel met hoogwaardige materialen omdat we badkamermeubels van hout willen leveren die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Graag gaan we samen met jou op zoek naar een badkamermeubel dat voldoet aan je eisen en smaak, passend in de beschikbare ruimte zodat je er maximaal van kan genieten. Een houten badkamermeubel van WOOD4 is functioneel, eigentijds en smaakvol. 

 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk onze badkamermeubels in de webshop, het lookbook of onze sociale media. Ook nodigen we je uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen gaan we voor een schitterend resultaat!