De badkamer trends van nu –  badkamers met betonlook

Een badkamer met betonlook is erg populair. Met de juiste tegels, muurverf of vloermaterialen wordt een moderne en strakke uitstraling gecreëerd. En hoewel ook de wandmeubels of het bad in betonlook kunnen worden uitgevoerd, wordt een uniek resultaat behaald wanneer u uw badkamer met betonlook combineert met houten badkamermeubels, wandplanken en meer.

Strak, modern en stijlvol

WOOD4 realiseert badkamers met stijl. Onze oorsprong bevindt zich in de bouw en dat ziet u terug in de meubels die we afleveren. Goed afgewerkte badkamermeubels van hoogwaardige materialen, waarbij ook maatwerk mogelijk is. Wij denken met u mee en geven advies waar nodig en gewenst. Uw badkamer met betonlook kan dankzij onze inbreng geheel naar wens worden uitgevoerd. Wij hebben ervaring met het combineren van de verschillende materialen en kunnen onder meer badkamermeubels van beton cire combineren met massief eiken in vele uitvoeringen. Onze passie voor houtbewerking en een goed gevoel voor trends straalt af van onze badkamermeubels, fonteinmeubels, spiegels en andere producten.

Neem vrijblijvend een kijkje in ons lookbook of laat u adviseren over onze mogelijkheden bij een badkamer met betonlook.